Automatizált termékfeltöltés

Webshop tulajdonosok számára az egyik legnagyobb akadályt általában a termékek tömeges feltöltése és azok raktár mennyiség követése szokott lenni.

Mivel minden nagykereskedés különböző formában szolgáltatja a terméklistáját (Excel fájl, XML, CSV, JSON), amelyekben ráadásul saját elképzelése mentén alakítja ki a termék jellemzőit és kategóriáit, így ezek legtöbbször közvetlenül nem feltölthetők. Sokszor ezeknek a kézzel történő feltöltése és frissítése egy teljes állást tölthet ki, igen nagy hibázási aránnyal.

Mi az automatizált termékfeltöltés problémakörre dolgoztuk ki szolgáltatásunkat, amellyel mindezt automatizáltan végezzük, az Ön igényeire szabva, legyen szó bármilyen komplexitásról és rendszerességről.

Több ezer terméket szeretne webáruházába feltölteni?

Még a legspeciálisabb igények esetén is megoldással szolgálhatunk Önnek.

Mik a leggyakoribb igények?

Termékek feltöltése fájlból (XLSX, XML, CSV, stb.).

Régi webáruházból termékek költöztetése. (WooCommerce, PrestaShop, stb. terméklista)

Tömeges termék feltöltés úgynevezett feed-ről.

Újonnan megjelenő termékek figyelése és feltöltése.

Raktárkészlet napi szintű követése.

Kategória struktúra automatikus kialakítása.

Termékkép tömeges feltöltése és párosítása.

Mik a leggyakoribb speciális igények?

Termékek feltöltése több különböző nagykereskedésből.

Teljes termékpaletta előállítása több nagykereskedés termékeiből. Azonos termékek esetén jobb ár / raktári elérhetőség preferálása.

Termékek szűrése és módosítása, mint pl. terméknév átnevezések, automatikus nyelvi fordítások külföldi nagykereskedésektől.

Termékkép feldolgozás, pl. tömörítése, átnevezése, átméretezése vagy vízjelezése.

Egyéni viszonteladói terméklista létrehozása.

Értesítés küldés és riport készítés.

Termékjellemzők előállítása adatbányászatból.

Költség?

Árainkat teljesen az ügyfeleink igényeihez mérten adjuk. Az automatizált termékfeltöltés jellemzően tartalmaz egy első havi kezdeti költséget, ez fedezi az szükséges fejlesztéseket. Ezt követően a fejlesztések befejeztével a szolgáltatás havidíjas formában üzemel tovább, úgy hogy a rendelkezésreállás és az esetleges hibaelhárítások továbbra is a szolgáltatás részét képezik.

Az a szolgáltatásunkat természetesen folyamatosan fejlesztjük, így Ön az előfizetéséhez egy permanens fejlődő támogatást kap.

Természetesen kérhet tőlünk egyszeri termékfeltöltést is.

Kérjen ajánlatot tőlünk bármilyen előzetes elkötelezettség nélkül

vagy igényelheti óradíjas szupportunkat.

Visszajelzés

Segítsen Ön is értékelni a weboldalunkat, hogy Önnek és a leendő érdeklődők számára pontos és jó minőségű tájékoztatást tudjunk adni.Visszajelzése teljesen anonim módon történik.

Menü